Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Nakrájajte huby na drobné kocky. Na otvorenej panvici zahrejte olivový olej. Smažte jemne huby s tymiánom cca 5 minút.
Pridajte šalotku, cesnak, nasekanú petržlenovú vňať a korenie. Premiešajte. Primiešajte vajcia, smotanu a mlieko.
Potrite žiaruvzdorné formičky alebo kovové formy tukom. Lyžicou naplňte hubovou zmesou. Dajte na dno panvice trojnožku. Zalejte 750 ml vody. Formy dajte do košíka a uložte ich na trojnožku. Prikryte starým žiaruvzdorným tanierom.
Použite 1. úroveň tlaku. Prikryte pokrievkou a priveďte až na úroveň plného tlaku. Varte 15 minút. Odstavte hrniec zo zdroja tepla a schlaďte ho pri izbovej teplote bez toho, aby ste menili polohu voliča tlaku. Keď indikátor tlaku zhasne, zložte pokrievku. Nechajte formičky vychladnúť, uvoľnite strany a opatrne vyberte.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.