Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Opražte zľahka cesnak na malom množstve olivového oleja spolu s nasekanými stonkami bazalky a celou čerstvou papričkou čili. Urobte jeden rez na papričke čili nožom, aby nepraskla pri smažení!
Pridajte paradajky (tentoraz ich nechajte celé). Zľahka osoľte morskou soľou a čerstvo namletým čiernym korením, potom mierne duste 30 minút.
Odstráňte papričku čili, potom rozpučte a rozmačkajte paradajky lyžicou. Ak je potrebné viac osoliť a okoreniť, pridajte radšej malý dúšok červeného vínneho octu, aby dodal cestovinám trochu ostrosti. Vmiešajte vybrané lístky bazalky.
Medzitým pridajte cestoviny do osolenej vriacej vody v hrnci na prípravu cestovín. Varte podľa návodu na obale a sceďte.
Pridajte ich do omáčky a premiešajte, aby sa rovnomerne pokryli. Podávajte bohato posypané parmezánom.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.