Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Karamel: na panvicu dajte cukor. Nechajte cukor, nech začne pri miernej teplote bez miešania karamelizovať. Keď začne cukor naspodku hnednúť, premiešajte ho, aby karamelizoval rovnomerne.
Postupne, v tenkých pramienkoch, pridávajte smotanu, pričom dávajte pozor na striekance. Nakoniec pridajte maslo. Dôkladne premiešajte. Odstavte a nechajte vychladnúť.
Nalejte trochu tohto karamelu do každej nádobky.
Krém: zrieďte 100 g karamelu smotanou a potom mliekom. Zvlhčite škrob 7 cl tekutiny. Pridajte zostávajúcu tekutinu. Dajte na panvicu. Varte pri miernej teplote za stáleho šľahania.
Odoberte zo zdroja tepla a pridajte dva žĺtky. Dôkladne premiešajte.
Krém ihneď rozdeľte do sklenených pohárov. Nechajte vychladnúť.
Ozdobte skaramelizovanými pukancami.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.