Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Zbavte bravčové mäso všetkého prebytočného tuku a nakrájajte ho na 2 cm kocky. Zmiešajte múku so soľou, bravčové kúsky natriasajte v zmesi, kým sa neobalia.
Zahrejte 2 polievkové lyžice oleja na panvici a mäso zľahka opražte zo všetkých strán.
Preložte do misky hrnca na prípravu ryže. Zahrejte 1 polievkovú lyžicu oleja na panvici, pridajte cibuľu a pomaly pražte cca 5 minút do sklovita.
Pridajte všetky zostávajúce prísady a priveďte k varu. Preložte do misky hrnca na prípravu ryže a dobre premiešajte.
Prikryte pokrievkou, zvoľte režim pomalej prípravy, čas varenia (v rozsahu 6 – 8 hodín) a stlačte tlačidlo Štart. Po uvarení vyberte bobkové listy a celé čili papričky.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.