Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Cibuľu a cesnak ošúpte a vložte do nádoby robota s krájacím nožom. Krájajte 10 sekúnd rýchlosťou 11. Údený bôčik nakrájajte na drobné kocky. Králičie mäso nakrájané na kocky obaľte v múke.
Krájací nôž vymeňte za miešací nadstavec. Pridajte olivový olej a bôčik a spusťte program Pomalé varenie P1 na 5 minút pri teplote 130 °C.
Po ukončení programu pridajte pivo, králičie mäso a soľ. Spusťte program Pomalé varenie P2 na 45 minút pri teplote 95 °C. Na prvých 5 minút vyberte z veka zátku, aby mohol vyprchať alkohol. Po dovarení ihneď podávajte.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.