Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Deň vopred bielu fazuľu namočte.
Na druhý deň ošúpte cibuľu a cesnak, nakrájajte nahrubo. Zeleninu a slaninu nakrájajte na kocky.
Cibuľu a cesnak vložte do misy s krájacím nožom, spracujte 10 sekúnd rýchlosťou 11. Krájací nôž vymeňte za miešací nadstavec. Pridajte maslo, bobkový list a slaninu, spusťte program Pomalé varenie P1 na 4 minúty pri teplote 130 °C.
Pridajte vývar, nakrájanú zeleninu, fazuľu, lúpané rajčiny, soľ a čierne korenie. Zapnite program Pomalé varenie P2 na 1 minútu pri teplote 95 °C.
Pridajte cestoviny a spusťte program Pomalé varenie P2 na 10 minút pri teplote 100 °C. Podávajte s nakrájanými listami bazalky.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.