Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Na otvorenej panvici zahrejte olej.
Osmažte zeleninu a potom mäso.
Odstráňte všetok prebytočný tuk.
Primiešajte paradajky, worcesterskú omáčku, bylinky a vývar.
Prikryte pokrievkou a priveďte až na úroveň plného tlaku.
Použite 2. úroveň tlaku.
Varte 10 minút.
Nastavte volič tlaku do polohy vypúšťania pary alebo dajte parný hrniec pod studenú tečúcu vodu.
Zložte pokrievku.
Zmiešajte kukuričnú múku s trochou vody.
Vmiešajte do mäsa.
Priveďte za stáleho miešania do varu, kým nezhustne.
Podávajte so zemiakmi, ryžou alebo cestovinami.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.