Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Mrazený hrášok uvarte vo veľkom množstve vriacej vody. Sceďte. Rýchlo ho ochlaďte v ľadovej vode, aby si udržal svoju jasno zelenú farbu. Zmiešajte s wasabi, soľou a smotanou. Prepasírujte cez jemné sitko, aby vzniklo dokonale hladké pyré.
Čerstvý hrášok olúpte. Uvarte ho tak, ako mrazený hrášok. Po uvarení ho odložte nabok.
Kúsky morského čerta opražte v oleji. Keď sú správne opražené, pridajte maslo a vanilkové semená. Varte ďalej, pričom ich potierajte tukom, kým nebudú dozlata opečené. Preložte na zapekaciu misku a udržujte teplé pri teplote 70 °C, kým nie je hotová omáčka.
Pripáleniny z vypečených štiav deglazujte pomocou bieleho vína. Zredukujte. Pridajte smotanu. Zredukujte. Osoľte a okoreňte. Zároveň ohrejte hráškové pyré.
Pyré rozdeľte na taniere. Vrch posypte celým hráškom. Navrch poukladajte kúsky ryby a pokvapkajte omáčkou.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.