Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Maslo vložte do nádoby robota s miešacím nadstavcom a spracujte 3 minúty rýchlosťou 3 pri teplote 70 °C.
Pridajte kocky čokolády a nechajte rozpustiť 5 minút rýchlosťou 3 pri teplote 45 °C.
Miešací nadstavec vymeňte za hnetací nôž. Pridajte kondenzované mlieko a lieskovcovú pastu a spracujte 30 sekúnd rýchlosťou 7.
Zmes dajte do pohára a uchovávajte v chladničke.
TIP: Lieskovcovú pastu môžete nahradiť mandľovou pastou. Nájdete ju v predajniach so zdravou výživou alebo si ju môžete vyrobiť doma tak, že namočíte 50 g lieskových orieškov na 6 hodín do vody, potom zlejete a spracujete hnetacím nožom 20 – 30 sekúnd rýchlosťou 12.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.