Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Pripravte si 6 – 8 palaciniek podľa tradičného receptu a udržujte ich teplé na plytkej ohňovzdornej servírovacej mise v rúre pri teplote 190 °C.
Jablká zbavte šupky, vykrojte jadro a nakrájajte na stredne veľké kocky, do panvice pridajte trochu vody a povarte päť minút, aby zmäkli.
V osobitnej panvici rozpusťte maslo a vmiešajte zvyšok prísad. Jablká sceďte a dajte ich na panvicu. Priveďte všetky prísady k varu a povarte pri miernej teplote 10 minút.
Dajte lyžicu mletého mäsa s jablkami do stredu každej horúcej palacinky a vyformujte obdĺžnikové balíčky.
Podávajte s hustou smotanou alebo maslom ochuteným brandy.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.