Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Chlieb namočte do mlieka, kôrku ponechajte.
Paradajky opláchnite, ale stopky im nechajte.
Zrežte vrchné časti a dajte bokom.
Vnútro paradajok vydlabte čajovou lyžičkou. Vnútro paradajok osoľte.
Prevráťte ich a nechajte odkvapkať na savom kuchynskom papieri.
Chlieb zbavte prebytočného mlieka.
Mäso nakrájajte na 2,5 cm kocky.
Zbavte ho prebytočného tuku alebo chrupaviek.
Nasaďte nôž z nehrdzavejúcej ocele.
Pridajte cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať.
Nechajte spracovať 10 – 15 sekúnd pri rýchlosti 2, až kým nie sú nasekané nadrobno. Pridajte kocky mäsa, odkvapkaný chlieb, tymián, rozmarín, paradajkový pretlak, worcesterskú omáčku a korenie.
Nechajte spracovať 20 – 30 sekúnd pri rýchlosti 2, aby sa získalo jemne mleté mäso s nadrobno nakrájanými kúskami cibule.
Naplňte paradajky mäsovou zmesou.
Dajte do žiaruvzdornej nádoby, dajte späť vrchnú časť a pokvapkajte trochou olivového oleja.
Pečte v predhriatej rúre pri teplote 220 °C, plynová značka 7, približne 40 – 45 minút.
Ihneď podávajte.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.