Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Ošúpané zemiaky nakrájajte, vložte do nádoby robota, osoľte a zalejte 0,7 l vody. Zvoľte program Para P1 pri teplote 100 °C počas 20 minút so zátkou v pozícii Max. para.
Dno naparovacieho košíka vyložte papierom na pečenie, vložte pstruha, osoľte, pridajte rascu a zeleninu. Po uplynutí 5 minút otvorte veko, vložte naparovací košík do nádoby nad zemiaky a varte ďalších 15 minút.
Pór nakrájajte na plátky hrubé 0,5 cm.
Po skončení programu vyberte naparovací košík a zlejte zemiaky. Do nádoby robota nasaďte metlu na šľahanie, vložte zemiaky, pór, 50 g masla a vlažné mlieko. Spusťte robota od pozvoľného šľahania 30 sekúnd rýchlosťou 4. Pridávajte rýchlosť až do rýchlosti 7, spracujte ďalších 45 sekúnd.
Filety ozdobte plátkami masla a nakrájanými mandľami.
TIP: Maslo rozpusťte s mandľami na panvici a pri servírovaní zmesou pstruha zalejte.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.