Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Jahody opláchnite a rozrežte na 2 alebo 4 časti v závislosti od veľkosti.
Špargľu opláchnite. Odstráňte malé lístky pozdĺž stopky. Trochu ju skráťte (zospodu). Plátky slaniny opražte na panvici. Vyberte ich z panvice.
Na panvicu dajte trochu oleja. Na olivovom oleji opražte špargľu do sklovita. Keď je al dente (čiže akurát „na zub“), podlejte balzamikovým octom. Vypnite zdroj tepla. Pridajte jahody, dobre ich premiešajte, aby boli tiež pokryté octom.
Na taniere poukladajte plátky slaniny. Navrch rozložte špargľu a jahody.
Ozdobte hoblinami parmezánu, morskou soľou Fleur de Sel, mletým čiernym korením a zľahka pokvapkajte olivovým olejom.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.