Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Rezance uvarte vo vriacej osolenej vode domäkka. Dobre sceďte a odložte bokom.
Wok dajte na zdroj tepla a poriadne ho rozpáľte. Potom pridajte kvapku slnečnicového oleja a prúžky hovädziny. Osoľte a okoreňte a za stáleho miešania smažte jednu minútu, až kým nie je zľahka opečené zo všetkých strán.
Vyberte ich z panvice na tanier a udržujte teplé.
Prilejte ďalšiu kvapku slnečnicového oleja, pridajte nakrájanú stopku koriandra, zázvor, cesnak, čili, korenie a cuketu. Smažte minútu, až kým mierne nezhnednú, a potom pridajte scedené rezance a med.
Smažte, kým rezance nie sú jemné a teplé, pridajte varené hovädzie mäso a všetky šťavy zachytené na tanieri a dochuťte sójovou omáčkou, sezamovým olejom a šťavou z limetky na vyváženie chuti.
Pred podávaním posypte lístkami koriandra.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.