Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Namočte ryžu do veľkej misy naplnenej studenou vodou. Nastavte termostat na 100 °C v režime Ryža/rizoto. Do nádoby vložte maslo a dlhé rezance restujte 5 minút.
Nastavte termostat na 160 °C v režime Smaženie a 5 minút povarte. Znížte teplotu na 100 °C v režime Ryža/rizoto a prisypte ryžu. Podlejte vývarom a ďalších 15 minút povarte s prikrytou pokrievkou.
V prípade potreby dolejte v priebehu varenia vodu. Podávajte horúce posypané pistáciami, praženými mandľovými lupienkami, opraženou cibuľkou, orieškami kešu alebo koriandrom.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.