Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Nalejte všetok rastlinný olej do hlbokej panvice alebo fritézy, zahrejte na 150 °C.
Blanšírujte nakrájané zemiaky v oleji cca 4 minúty alebo kým nie sú mäkké, ale nie sfarbené.
Zmiešajte múku a pivo, vmiešajte žĺtky a potom vmiešajte vaječné bielky.
Zvýšte teplotu na 170 °C, dokončite prípravu hranolčekov vypražením dozlata.
Ponorte rybu do cestíčka a smažte niekoľko minút s hranolčekmi dozlata.
Zbavte tuku na kuchynskom papieri, osoľte a podávajte s chlebom s maslom, nakladanými uhorkami a nakladanými vajciami!
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.