Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Pripravte si cesto z múky, oleja, vajca, vody a štipky soli.
Nechajte odležať 1 hodinu na chladnom mieste.
Nakrájajte mrkvu na kocky, narežte cibuľu.
Uvarte rybu a slávky v slanej vode s mrkvou, cibuľou a bobkovým listom.
Po uvarení vyberte slávky zo škrupiny a nakrájajte nadrobno.
Nakrájajte rybu a odstráňte všetky kosti. Uvarte hrášok v slanej vode.
Pripravte na panvici hustú bielu omáčku z masla, múky a 500 ml tekutiny z mlieka a rybacieho vývaru.
Pridajte nakrájanú rybu, slávky a hrášok.
Varte 5 minút.
Vyvaľkajte cesto a vykrajujte kolieska s priemerom 10 cm, navlhčite okraje a dajte lyžicu plnky do stredu každého kolieska.
Preložte cesto a utesnite okraje.
Fritujte 8 až 10 minút.
Odstráňte prebytočný tuk.
Podávajte s vyprážaným petržlenom.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.