Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Jemne nastrúhajte kôru z limetky. Vytlačte šťavu z limetky a odložte bokom. V miske zmiešajte ½ lyžičky citrónovej kôry, cesnak, olivový olej, rascu, mletý koriander a trochu korenia, aby vznikla pasta. Zo steakov z tuniaka odstráňte kožu.
Opláchnite a osušte kuchynskou papierovou utierkou. Na obe strany tuniaka natrite tenkú vrstvu pasty.
Zahrievajte panvicu Tefal dovtedy, kým sa farba tepelného indikátora nezmení. Dajte steaky z tuniaka na panvicu a zatlačte do panvice plátkom ryby. Na rybe sa tak znázorní lemované označenie.
Varte 5 minút, v prípade potreby znížte teplotu. Steaky otočte a varte ďalších 5 minút, kým ryba nebude uvarená. Osušte na kuchynskej papierovej utierke.
Ihneď podávajte na teplom servírovacom tanieri. Pokvapkajte citrónovou šťavou a posypte nasekaným koriandrom. Ozdobte mesiačikmi citróna.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.