Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Zbavte zemiaky šupky a uvarte v slanej vriacej vode.
Sceďte a dôkladne popučte.
Vmiešajte syr, petržlenovú vňať, nakrájané natvrdo uvarené vajce, soľ, korenie a muškátový oriešok.
Vytvarujte valčeky 2 cm krát 5 cm.
Na cestíčko vyšľahaj vajce s 1 polievkovou lyžicou oleja, soľou a korením.
Obaľte krokety v múke, potom ich ponorte do vajcového cestíčka a nakoniec vyváľajte v strúhanke.
Dajte najmenej na 30 minút schladiť.
Smažte v dávkach 4 až 5 minút do chrumkava a zlatista. Odstráňte prebytočný tuk a podávajte.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.