Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Na panvici Tefal s nepriľnavým povrchom osmažte po dávkach kúsky mäsa, v prípade potreby použite malé množstvo oleja. Na osobitnej panvici zahrejte 2 polievkové lyžice oleja, pridajte cibuľu a smažte ju niekoľko minút domäkka.
Namočte šafran do teplej vody.
Do hrnca Tanjine pridajte cibuľu, korenie Ras el Hanout, škoricu, zázvor, rascu, kurkumu, med, soľ a korenie. Vmiešajte šafranovú vodu a mäso. Prikryte a nechajte variť 3 hodiny.
15 minút pred koncom varenia vmiešajte marhule. Tesne pred tým posypte nasekaným koriandrom a petržlenovou vňaťou.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.