Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Kurča dajte do veľkého hrnca so zosilneným dnom a pridajte tamarind, zázvor, nasekanú čili papričku, cibuľu, citrónovú trávu a cesnak.
Nakrájajte na jemno stonky koriandra a pridajte do hrnca, lístky si odložte na neskôr.
Zalejte vodou až po okraj a kurča zaťažte ťažkou pokrievkou alebo menším hrncom, ktorý sa zmestí do varného hrnca. Priveďte do varu a varte pri miernej teplote 1 až 1 a pol hodiny. Keď sa kurča uvarí, vyberte ho a pomocou vidličky z neho stiahnite mäso.
Vymiešajte omáčku a pridajte kokosové mlieko a oko rybacej omáčky.
Ryžové rezance dajte do misy, prelejte vriacou vodou a nechajte 3 minúty postáť.
Zmiešajte lístky koriandra s nadrobno nakrájanými čili papričkami.
Rezance sceďte, malú časť dajte na dno každej servírovacej misy a polejte sójovou omáčkou na dochutenie. Na rezance dajte kuracie mäso a prelejte prepasírovanou omáčkou. Navrch dajte kôpku zmesi čili a koriandra a pokvapkajte olivovým olejom.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.