Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Zemiaky ošúpte a nakrájajte na 2,5 cm kocky.
Dajte na panvicu a zalejte studenou vodou.
Priveďte do varu a potom sceďte.
Rybu nakrájajte na kúsky.
Na otvorenej panvici rozpusťte maslo.
Položte rybu stranou s kožou nahor na panvicu.
Opečte pri nízkej teplote 5 minút z každej strany.
Niekoľko minút pred koncom varenia pridajte zemiaky a nechajte ich opiecť.
Pridajte víno, petržlen, zeler, soľ a korenie.
Použite 1. úroveň tlaku.
Prikryte pokrievkou a priveďte až na úroveň plného tlaku.
Varte 12 minút.
Nastavte regulátor tlaku do polohy vypúšťania pary alebo dajte hrniec pod tečúcu vodu.
Ihneď podávajte.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.