Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
recipe.details.time.rest
Ošúpte strúčiky cesnaku a s lyžičkou olivového oleja nakrájajte nadrobno kuchynským nožom. Šalátovú uhorku ošúpte, odkrojte špičky, nakrájajte na 6 – 8 väčších kúskov.
Uhorku, jogurt, kyslú smotanu, soľ a cesnakový olej rozmixujte v nádobe s krájacím nožom Ultrablade rýchlosťou 12 počas 3 minút.
Hotovú polievku dajte vychladnúť do chladničky aspoň na 2 hodiny.
Zvyšným strúčikom cesnaku potrite plátky opečeného chleba, pokvapkajte olejom.
Studenú polievku rozdeľte do tanierov, posypte nakrájaným kôprom a ozdobte plátkom uhorky.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.