Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Šalotku ošúpte a bôčik, pečeň a bravčovú sviečkovicu nakrájajte na kocky. Šalotku vložte do nádoby robota s krájacím nožom a spracujte 20 sekúnd rýchlosťou 12. Krájací nôž vymeňte za miešací nadstavec. Pridajte bôčik, pečeň a maslo a spusťte program Pomalé varenie P1 na 4 minúty pri teplote 130 °C.
Miešací nadstavec vymeňte za krájací nôž. Pridajte gaštany, petržlenovú vňať a jablko. Pridajte soľ, čierne korenie a ostatné korenie a spracujte 10 sekúnd rýchlosťou 12. Zmes nahrňte pomocou stierky do stredu misy a spracujte ďalších 10 sekúnd. Pokiaľ chcete, aby bola plnka jemnejšia, mixujte dlhšie.
Plnka je hotová na prípravu pečenej plnenej morky alebo kapúna.
TIP: Plnku je možné zmraziť na neskoršie použitie.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.