Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Pripravte si zemiaky tak, že ich uvaríte v pare alebo vo vriacej vode. Dobre ich popučte a zmiešajte s koriandrom, karí a cibuľou. Pláty tenkého cesta rozrežte na polovice. Na jednu polovicu plátku cesta dajte plnku a zložte do tvaru piroha.
Na zalepenie pirohov môžete použiť vodu a zemiakový škrob. Do nádoby nalejte olej. Nastavte termostat na 180 °C v režime Fritovanie.
Pirohy Samosa smažte v košíku na smaženie 3 až 4 minúty, kým nie sú na oboch stranách do zlatista opečené. Podávajte teplé.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.