Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Šošovicovo-pórová paštéta

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 27 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    7 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 50 g Sušená zelená šošovica

  • 100 g Pór, zelené časti umyté a nakrájané na tenké plátky

  • 15 g Tradičná horčica

  • 50 g Nasekané mandle (alebo vlašské orechy alebo lieskové orechy)

  • 150 ml Voda

  • 1 pl Sójová omáčka

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /4

Pripravte si ingrediencie.

  • 50g Sušená zelená šošovica
  • 100g Pór, zelené časti umyté a nakrájané na tenké plátky
  • 15g Tradičná horčica
  • 50g Nasekané mandle (alebo vlašské orechy alebo lieskové orechy)
  • 150ml Voda
  • 1pl Sójová omáčka
  • Soľ, korenie

Krok 2 /4

Šošovicu, vodu a soľ dajte do hrnca. Na vrch umiestnite parný košík s pórom.

  • 50g Sušená zelená šošovica
  • 100g Pór, zelené časti umyté a nakrájané na tenké plátky
  • 150ml Voda
  • Soľ, korenie

Krok 3 /4

Doba varenia: 7 minút

Krok 4 /4

Sceďte. Zmiešajte s ostatnými zložkami. Schlaďte.

  • 15g Tradičná horčica
  • 50g Nasekané mandle (alebo vlašské orechy alebo lieskové orechy)
  • 1pl Sójová omáčka
  • Soľ, korenie