Šošovicovo-pórová paštéta
- Celkový čas 27 min
- 20 min
Príprava - 7 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
50 g Sušená zelená šošovica
100 g Pór, zelené časti umyté a nakrájané na tenké plátky
15 g Tradičná horčica
50 g Nasekané mandle (alebo vlašské orechy alebo lieskové orechy)
150 ml Voda
1 pl Sójová omáčka
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /4
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /4
Šošovicu, vodu a soľ dajte do hrnca. Na vrch umiestnite parný košík s pórom.
Krok 3 /4
Doba varenia: 7 minút
Krok 4 /4
Sceďte. Zmiešajte s ostatnými zložkami. Schlaďte.