Andalúzske gazpacho
- Celkový čas 4 h 21 min
- 20 min
Príprava - 1 min
Varenie - 4 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
4 os.
350 g Paradajky
1.5 tenký plátok Biely mäkký chlieb
130 g Uhorka
50 g Cibuľa
60 g Zelená paprika
58 g Červená paprika
2 strúč. Cesnak
2 pl Olivový olej
1 pl Balzamikový ocot
Soľ a korenie pre chuť
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 700 ml
Príprava
Krok 1 /4
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /4
Do prístroja dáme všetky prísady, počnúc paradajkami. Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 3 /4
Vložíme na 4 hodiny do chladničky.
Krok 4 /4
Tesne pred podávaním ozdobíme nakrájanou uhorkou a korením.