Bleskové bolonské špagety
Tefal
Recept od Tefal

Bleskové bolonské špagety

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 17 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    7 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 500 g Špagety

  • 3 Mletý steak

  • 3 Mrkva

  • 700 g Paradajková omáčka

  • 300 g Cherry paradajky

  • 70 cl Voda

  • 6 Nerozbité vaječné žĺtky

  • 2 pl Olivový olej

  • Soľ

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

  • 500g Špagety
  • 3 Mletý steak
  • 3 Mrkva
  • 700g Paradajková omáčka
  • 300g Cherry paradajky
  • 70cl Voda
  • 6 Nerozbité vaječné žĺtky
  • 2pl Olivový olej
  • Soľ

Krok 2 /6

Do nádoby nalejte olej.

  • 2pl Olivový olej

Krok 3 /6

Mäso uvarte a počas varenia ho pomeľte. Pridajte mrkvu, paradajky, omáčku, vodu, soľ a korenie. Premiešajte.

  • 3 Mletý steak
  • 3 Mrkva
  • 700g Paradajková omáčka
  • 300g Cherry paradajky
  • 70cl Voda
  • Soľ

Krok 4 /6

Odoberte 3/4 omáčky a odložte bokom. Pridajte špagety. Premiešajte. Vráťte omáčku späť. Znovu premiešajte.

  • 500g Špagety

Krok 5 /6

Tlakové varenie.

Krok 6 /6

Rozdeľte na taniere. Na pripravenú misu dajte žĺtky. Podávajte!

  • 6 Nerozbité vaječné žĺtky