Bravčové rebierka
Tefal
Recept od Tefal

Bravčové rebierka

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 50 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    35 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 800 g Bravčové rebierka

  • 1 strúč. Cesnak

  • 40 cl Voda

  • 3 pl Jahodový lekvár

  • 2 pl Rajčinová omáčka

  • 1 čl Cesnak

  • 2 pl Sójová omáčka

  • 3 pl Biele víno

  • 3 pl Voda

  • Soľ a korenie

Príprava

Krok 1 /6

Na tento recept potrebujeme Extra Crisp Lid. Pripravíme si suroviny.

  • 800g Bravčové rebierka
  • 1strúč. Cesnak
  • 40cl Voda
  • 3pl Jahodový lekvár
  • 2pl Rajčinová omáčka
  • 1čl Cesnak
  • 2pl Sójová omáčka
  • 3pl Biele víno
  • 3pl Voda
  • Soľ a korenie

Krok 2 /6

Do misy pridáme a zmiešame všetky ingrediencie, okrem rebier, cesnaku a vody. Odložíme nabok.

  • 3pl Jahodový lekvár
  • 2pl Rajčinová omáčka
  • 1čl Cesnak
  • 2pl Sójová omáčka
  • 3pl Biele víno
  • 3pl Voda
  • Soľ a korenie

Krok 3 /6

Do misy pridáme vodu, cesnak a rebrá. Dochutíme soľou a korením.

  • 800g Bravčové rebierka
  • 1strúč. Cesnak
  • 40cl Voda
  • Soľ a korenie

Krok 4 /6

Varenie pod tlakom.

Krok 5 /6

Scedíme rebrá a dáme ich do misy s omáčkou.

Krok 6 /6

Extra Crisp Lid spustíme na program grilovania #2 na 20 minút pri teplote 200 °C. Uprostred pečenia premiešame.