Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Bravčový bôčik na čínsky spôsob

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 31 min
  • Príprava
    6 min
  • Varenie
    25 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 400 g Čerstvý bravčový bôčik nakrájaný na 200 g časti

  • 10 g Rozdrvený čerstvý zázvor

  • 10 g Mrazený cesnak

  • 20 ml Sójová omáčka

  • 3 pl Med

  • 100 ml Voda

  • 100 ml Saké alebo suché biele víno

  • 0.25 Nasekaný pór

Príprava

Krok 1 /4

Pripravíme si suroviny.

  • 400g Čerstvý bravčový bôčik nakrájaný na 200 g časti
  • 10g Rozdrvený čerstvý zázvor
  • 10g Mrazený cesnak
  • 20ml Sójová omáčka
  • 3pl Med
  • 100ml Voda
  • 100ml Saké alebo suché biele víno
  • 0.25 Nasekaný pór

Krok 2 /4

Všetky suroviny vložíme do hrnca.

  • 400g Čerstvý bravčový bôčik nakrájaný na 200 g časti
  • 10g Rozdrvený čerstvý zázvor
  • 10g Mrazený cesnak
  • 20ml Sójová omáčka
  • 3pl Med
  • 100ml Voda
  • 100ml Saké alebo suché biele víno
  • 0.25 Nasekaný pór

Krok 3 /4

Varíme pod tlakom

Krok 4 /4

Podávame!