Carbonara a smotanové gnocchi
Tefal
Recept od Tefal

Carbonara a smotanové gnocchi

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 8 min
  • Príprava
    5 min
  • Varenie
    3 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 300 g Gnocchi

  • 5 plát. Nasekaná talianska slanina pancetta (alebo slanina)

  • 1 pl Olivový olej

  • 2 Vaječné žĺtky

  • 30 g Strúhaný parmezán alebo pecorino

  • 150 ml Nesolený zeleninový vývar

  • 50 g Smotana

  • Korenie

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /6

Tretinu syra odložte. V miske zmiešajte žĺtky, zvyšný syr a pätinu vývaru. Do nádoby nalejte olej.

Krok 3 /6

Slaninu opražte do hneda.

Krok 4 /6

Pridajte smotanu, vývar a gnocchi. Okoreňte a zamiešajte.

Krok 5 /6

Doba varenia: 3 minúty

Krok 6 /6

Pridajte žĺtky/zmes syrov. Miešajte do zhustnutia a servírujte.