Carbonara a smotanové gnocchi
- Celkový čas 8 min
- 5 min
Príprava - 3 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
300 g Gnocchi
5 plát. Nasekaná talianska slanina pancetta (alebo slanina)
1 pl Olivový olej
2 Vaječné žĺtky
30 g Strúhaný parmezán alebo pecorino
150 ml Nesolený zeleninový vývar
50 g Smotana
Korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Tretinu syra odložte. V miske zmiešajte žĺtky, zvyšný syr a pätinu vývaru. Do nádoby nalejte olej.
Krok 3 /6
Slaninu opražte do hneda.
Krok 4 /6
Pridajte smotanu, vývar a gnocchi. Okoreňte a zamiešajte.
Krok 5 /6
Doba varenia: 3 minúty
Krok 6 /6
Pridajte žĺtky/zmes syrov. Miešajte do zhustnutia a servírujte.