Cestoviny so zelenými olivami a žeruchou
- Celkový čas 26 min
- 20 min
Príprava - 6 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
500 g Celozrnné makaróny
300 g 2-3 krát premytá žerucha nasekaná veľmi na hrubo
1.5 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
450 g Ošúpaná repa nakrájaná na drobné kúsky (voliteľné)
100 g Odkôstkované zelené olivy
2 pl Olivový olej
1.1 l Zeleninový vývar
Soľ, korenie
6 pl Strúhaný parmezán na ozdobu (voliteľné)
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby nalejte olej.
Krok 3 /6
Cibuľu opečte do hneda. Pridajte zeleninu. Dobre premiešajte.
Krok 4 /6
Pridajte ďalšie ingrediencie. V prípade potreby ochuťte soľou a korením. Premiešajte.
Krok 5 /6
Doba varenia: 6 minút
Krok 6 /6
Ozdobte parmezánom (alebo iným strúhaným syrom). Servírujte.