Chrumkavá polenta s gorgonzolou a vlašskými orechmi
- Celkový čas 26 min
- 10 min
Príprava - 16 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
100 g Polenta
10 cl Nízkotučná smotana
50 cl Voda
1 čl Soľ
120 g Gorgonzola
30 g Vlašské orechy
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby dajte polentu, smotanu, vodu a soľ.
Krok 3 /6
Smažte 6 minút. Počas smaženia miešajte špachtľou.
Krok 4 /6
Po skončení smažte 1 minútu.
Krok 5 /6
Polentu posypte gorgonzolou a vlašskými orechmi. Manuálny režim fritovania horúcim vzduchom.
Krok 6 /6
Podávajte ihneď.