Cukrársky krém
- Celkový čas 25 min
- 25 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
6 os.
1 Vajcia
35 g Cukor
15 g Kukuričný škrob
23 cl Mlieko
1 Vanilkový cukor
Príslušenstvo
Flex metla
Príprava
Krok 1 /6
Vložte vajcia a cukor do misy prístroja. Stlačte tlačidlo "Štart".
Krok 2 /6
Pridajte škrob a stlačte "Štart".
Krok 3 /6
V hrnci zohrejte mlieko a vanilkové semienka.
Krok 4 /6
Mlieko nesmie vrieť: po prvej bublinke počkajte 1 minútu a stiahnite z platne. Nalejte zmes mlieka a vanilky do misy přístroja veľmi pomalu a stiskněte a stlačte "Štart".
Krok 5 /6
Preneste zmes do hrnca. Zahrievajte na miernom ohni. Keď krém začne hustnúť, za stáleho miešania metličkou priveďte na 3 minúty do varu.
Krok 6 /6
Krém rozotrite na plech na pečenie, aby rýchlejšie vychladol. Pevne zakryte potravinárskou fóliou tak, aby sa dotýkala povrchu krému. Krém je pripravený.