Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Dusené hovädzie mäso s rebarborou

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 45 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    30 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 900 g Falošná sviečková

  • 3 Cibuľa

  • 450 g Mrazená rebarbora

  • 3 Šafran

  • 3 čl Paradajkový pretlak

  • 1.5 čl Kurkuma

  • 3 čl Med

  • 30 cl Voda

  • 300 Čerstvé lístky mäty

  • 2 pl Rastlinný olej

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

  • 900g Falošná sviečková
  • 3 Cibuľa
  • 450g Mrazená rebarbora
  • 3 Šafran
  • 3čl Paradajkový pretlak
  • 1.5čl Kurkuma
  • 3čl Med
  • 30cl Voda
  • 300 Čerstvé lístky mäty
  • 2pl Rastlinný olej

Krok 2 /6

Nalejte olej do hrnca.

  • 2pl Rastlinný olej

Krok 3 /6

Varte cibuľu a šafran, kým cibuľa nie je dosklovata. Pridajte paradajkový pretlak a kurkumu.

  • 3 Cibuľa
  • 3 Šafran
  • 3čl Paradajkový pretlak
  • 1.5čl Kurkuma

Krok 4 /6

Pridajte ostatné ingrediencie okrem mäty. Dochuťte soľou a korením.

  • 900g Falošná sviečková
  • 450g Mrazená rebarbora
  • 3čl Med
  • 30cl Voda

Krok 5 /6

Tlakové varenie.

Krok 6 /6

Ozdobte čerstvou mätou a podávajte s ryžou.

  • 300 Čerstvé lístky mäty