Dusené hovädzie s pastou miso
- Celkový čas 1 h 15 min
- 20 min
Príprava - 55 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
1 kg Dusené hovädzie mäso (plece, močing, bok, roštenka)
600 ml Miso polievka
2 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
20 g Ošúpaný čerstvý zázvor nakrájaný na tenké plátky
500 g Fazuľové výhonky (alebo plátky pak choi)
2 Kúsky citrónovej trávy
800 g Varené ryžové rezance
2 pl Čerstvý umytý a nasekaný koriander
2 pl Čerstvá umytá mäta nasekaná na jemno
2 pl Rastlinný olej
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 3 /8
Umyte čerstvú mätu a nakrájajte na jemno.
Krok 4 /8
Do nádoby nalejte olej.
Krok 5 /8
Olej rozpáľte. Pridajte fazuľové klíčky. Opečte ich. Klíčky vyberte.
Krok 6 /8
Do nádoby dajte všetky ostatné ingrediencie, okrem byliniek a rezancov.
Krok 7 /8
Doba varenia: 55 minút
Krok 8 /8
Pridajte rezance, bylinky a fazuľové klíčky. Počkajte 5 minút. Servírujte.