Frankfurtská polievka
- Celkový čas 26 min
- 5 min
Príprava - 21 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
2 ks Párky
3 ks Zemiaky
1 ks Cibuľa
Sadlo
2 lyžice Hladká múka
50 ml Smotana na varenie
500 ml Vývar
Ligurček
Mletá červená paprika
Soľ
Korenie mleté
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Klobásy nakrájajte na kolieska, zemiaky oškrabte a nakrájajte na kocky, cibuľu na kocky.
Krok 3 /8
Stlačením tlačidla START spustite program. Cibuľu smažte na masti, kým nezíska zlatohnedú farbu. Stlačením tlačidla STOP ukončite program.
Krok 4 /8
Stlačením tlačidla START spustite varenie. Pridajte nakrájanú klobásu a krátko orestujte.
Krok 5 /8
Stlačte START, aby ste začali variť. Posypte paprikou a múkou a krátko opečte. Zalejte vodou a varte. Stlačením tlačidla STOP varenie ukončite.
Krok 6 /8
Stlačte START, aby ste začali variť. Do hrnca pridajte zemiaky, soľ, korenie a varte. Stlačte STOP, aby ste prestali variť.
Krok 7 /8
Stlačte START, aby ste začali variť. Do hrnca nalejte smotanu a krátko povarte. Stlačte STOP, aby ste prestali variť.
Krok 8 /8
Môžete dochutiť čerstvým klinčekom.