Glazované teľacie mäso so zeleninou a ryžou
- Celkový čas 41 min
- 15 min
Príprava - 26 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
2 pl Olivový olej
400 g Teľacie pečené mäso
2 Mrkvy
1 Cibuľa
100 g Šampiňóny
120 g Ryža
25 cl Voda
2 pl Med
2 pl Sójová omáčka
0.5 čl Sušený cesnak
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Fritovací kôš
Príprava
Krok 1 /14
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /14
Do nádoby nalejte polovicu oleja.
Krok 3 /14
Pridajte teľacie mäso. Pečte 4 minúty zo všetkých strán.
Krok 4 /14
Mäso vyberte a odložte bokom.
Krok 5 /14
Do nádoby nalejte druhú polovicu oleja.
Krok 6 /14
Pridajte zeleninu. Opekajte 2 minúty.
Krok 7 /14
Pridajte ryžu a vodu. Dochuťte soľou a korením.
Krok 8 /14
Do nádoby vložte fritovací kôš. Umiestnite mäso do koša.
Krok 9 /14
Nasaďte tlakový uzáver.
Krok 10 /14
Tlakové varenie.
Krok 11 /14
Odstráňte tlakový uzáver.
Krok 12 /14
Zmiešajte med, sójovú omáčku a sušený cesnak. Touto zmesou potrite pečené mäso.
Krok 13 /14
Grilovanie.
Krok 14 /14
Podávajte.