Hŕstková polievka
- Celkový čas 15 min
- 10 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
150 g Umyté zelené fazuľové struky nakrájané na malé kúsky
150 g Varená fazuľa Haricot
150 g Varená červená fazuľa
100 g Malé cestoviny
1 Ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno
150 g Údená alebo neúdená slanina
30 Umyté čerstvé lístky bazalky nasekané na jemno
6 pl Strúhaný parmezán (alebo iný syr)
1 l Zeleninový vývar (alebo voda)
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Cibuľu ošúpte a nasekajte na jemno.
Krok 3 /6
Umyte lístky bazalky a nakrájajte na jemno.
Krok 4 /6
Všetky prísady, okrem parmezánu a bazalky, dajte do nádoby. Jemne dochuťte.
Krok 5 /6
Doba varenia: 5 minút
Krok 6 /6
Naberte do misiek. Ozdobte bazalkou a parmezánom.