Hovädzí guláš
- Celkový čas 45 min
- 15 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
700 g Hovädzie glejovka
80 g Masť
300 g Cibuľa
4 ks Bobkový list
2 pl Sladká paprika
2 pl Paradajkový pretlak
8 ks Strúčik cesnaku
1 ks Zemiak
1 čl Rasca
600 ml Voda
1 štip. Soľ, korenie
4 ks Nové korenie
1 štip. Majorán
1 ks Chilli paprička
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si suroviny: mäso nakrájajte na veľké kusy a zmiešajte s paprikou, cibuľu nakrájajte najemno. Cesnak, majorán a čierne korenie rozotrite so soľou.
Krok 2 /6
Rozpustite masť. Pridajte cibuľu, bobkový list, nové korenie a rascu. Restujte.
Krok 3 /6
Pridajte mäso s paprikou, chilli papričku, osoľte a opečte. Pridajte pretlak a restujte.
Krok 4 /6
Zalejte vodou a pridajte strúhaný zemiak.
Krok 5 /6
Varte 30 minút.
Krok 6 /6
Dochuťte rozotrenou zmesou. Podávajte s chlebom.