Hovädzie mäso v kôprovej omáčke
Tefal
Recept od Tefal

Hovädzie mäso v kôprovej omáčke

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 25 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    10 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 300 g Hovädzí krk

  • 50 g Cibule

  • 2 lyžice Hladká múka

  • 1 lyžice Maslo

  • 100 ml Smotana

  • 0.5 zväzok Kôpor

  • 1 ks Citrón

  • 2 lyžice Cukor

  • 1 štip. Soľ

  • 2 ks Bobkový list

  • 3 ks Nové korenie

  • 4 ks Celé korenie

  • 750 ml Voda

Príprava

Krok 1 /5

Pripravte si suroviny: mäso nakrájajte na väčšie kocky, cibuľu nakrájajte na štvrtiny. Pripravte si vývar s korením, cibuľou a vodou.

Krok 2 /5

Restujte maslo s múkou.

Krok 3 /5

Pridajte vývar aj s mäsom.

Krok 4 /5

Varte 10 minút.

Krok 5 /5

Vyberte cibuľu a korenie. Dochuťte soľou, cukrom a cit. šťavou. Pridajte sekaný kôpor a smotanu. Podávajte so zemiakmi.