Hríbová pizza
- Celkový čas 46 min
- 10 min
Príprava - 36 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
6 os.
6 Hríby
2 Rajčiny
1 Hotový obdĺžnikový základ na pizzu nakrájaný na 6 kusov
9 g Rajčinové pyré
150 g Plátky čedaru
Provensálske korenie
2 pl Olivový olej
Príslušenstvo
Odkvapkávacia miska
Príprava
Krok 1 /4
Pizza stranu grilovacej panvice umiestnime na horný rošt fritézy Easy Fry Oven & Grill, s odkvapkávacou miskou naspodku. Zatvoríme dvierka a nastavíme režim GRIL na 200 °C a predhrievame 15 minút.
Krok 2 /4
Umyjeme a nakrájame hríby na štvrtiny a rajčiny na plátky. Vyvaľkáme cesto na pizzu a nakrájame na 6 obdĺžnikov.
Krok 3 /4
Po predhriatí umiestnime 2 obdĺžniky cesta na plech na pizzu, natrieme každý obdĺžnik rajčinovým pyré, navrch dáme plátok syra, 2 plátky rajčiny a zopár štvrtín hríbov. Pridáme štipku provensálskeho korenia a pokropíme olivovým olejom. Pomocou odnímateľnej rukoväti vrátime plech do fritézy Easy Fry Oven & Grill a reštartujeme varenie v režime PIZZA pri 190 °C na 12 minút.
Krok 4 /4
Keď zaznie časovač, vyberieme hotové pizze a zopakujeme kroky na prípravu zvyšných pízz.