Hríbová pizza
Tefal
Recept od Tefal

Hríbová pizza

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 46 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    36 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 6 Hríby

  • 2 Rajčiny

  • 1 Hotový obdĺžnikový základ na pizzu nakrájaný na 6 kusov

  • 9 g Rajčinové pyré

  • 150 g Plátky čedaru

  • Provensálske korenie

  • 2 pl Olivový olej

Príslušenstvo

  • Odkvapkávacia miska
    Odkvapkávacia miska

Príprava

Krok 1 /4

Pizza stranu grilovacej panvice umiestnime na horný rošt fritézy Easy Fry Oven & Grill, s odkvapkávacou miskou naspodku. Zatvoríme dvierka a nastavíme režim GRIL na 200 °C a predhrievame 15 minút.

Krok 2 /4

Umyjeme a nakrájame hríby na štvrtiny a rajčiny na plátky. Vyvaľkáme cesto na pizzu a nakrájame na 6 obdĺžnikov.

Krok 3 /4

Po predhriatí umiestnime 2 obdĺžniky cesta na plech na pizzu, natrieme každý obdĺžnik rajčinovým pyré, navrch dáme plátok syra, 2 plátky rajčiny a zopár štvrtín hríbov. Pridáme štipku provensálskeho korenia a pokropíme olivovým olejom. Pomocou odnímateľnej rukoväti vrátime plech do fritézy Easy Fry Oven & Grill a reštartujeme varenie v režime PIZZA pri 190 °C na 12 minút.

Krok 4 /4

Keď zaznie časovač, vyberieme hotové pizze a zopakujeme kroky na prípravu zvyšných pízz.