Kantonská ryža so šošovicou
Tefal
Recept od Tefal

Kantonská ryža so šošovicou

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 30 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    15 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 200 g Sušená zelená šošovica

  • 50 g Mrazený hrach

  • 50 g Mrkva

  • 2 Šalátová alebo jarná cibuľka

  • 2 Vegetariánske klobásy

  • 2 Vajcia

  • 2 pl Sójová omáčka

  • 2 pl Sezamový olej (alebo olivový olej)

  • 600 ml Voda

Príprava

Krok 1 /6

Pripravíme si suroviny.

  • 200g Sušená zelená šošovica
  • 50g Mrazený hrach
  • 50g Mrkva
  • 2 Šalátová alebo jarná cibuľka
  • 2 Vegetariánske klobásy
  • 2 Vajcia
  • 2pl Sójová omáčka
  • 2pl Sezamový olej (alebo olivový olej)
  • 600ml Voda

Krok 2 /6

Do hrnca nalejeme olej.

  • 2pl Sezamový olej (alebo olivový olej)

Krok 3 /6

Do hrnca vložíme vajcia. Varíme ako omeletu. Vyberieme prepelicu z hrnca.

  • 2 Vajcia

Krok 4 /6

Pridáme zvyšné suroviny, okrem sójovej omáčky.

  • 200g Sušená zelená šošovica
  • 50g Mrazený hrach
  • 50g Mrkva
  • 2 Šalátová alebo jarná cibuľka
  • 2 Vegetariánske klobásy
  • 600ml Voda

Krok 5 /6

Varíme pod tlakom.

Krok 6 /6

V prípade potreby scedíme. Pridáme omáčku a nakrájanú omeletu.

  • 2pl Sójová omáčka