Karbonáda
- Celkový čas 40 min
- 5 min
Príprava - 35 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
300 g Hovädzie mäso
1.5 Cibule
50 g Slanina
2 pl Arašidový olej
250 ml Čierne pivo
0.5 pl Hnedý cukor
Soľ, korenie
0.5 Bobkový list
1 štip. Tymián
20 g Perník
Príprava
Krok 1 /7
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /7
Na drobno nakrájame cibuľu.
Krok 3 /7
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 4 /7
Z každej strany opečieme kus hovädzieho mäsa. Vyberieme. Pridáme cibuľu. Pridáme slaninu a opečieme do hneda.
Krok 5 /7
Do hrnca pridáme kúsky hovädzieho mäsa, potom pridáme pivo, hnedý cukor, tymián a bobkový list. Dochutíme soľou a korením.
Krok 6 /7
Varíme pod tlakom.
Krok 7 /7
Pridáme opečený, na kocky nakrájaný zázvor. Servírujeme.