Karfiol na indický spôsob
- Celkový čas 12 min
- 10 min
Príprava - 2 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
750 g Umytý karfiol nakrájaný na kúsky
1.5 pl Arašidový olej
60 g Drvené kešu orechy
1.5 pl Karí pasta
3 čl Prášok madras karí
600 g Umyté paradajky nakrájané na osminky
120 ml Kurací vývar
1.5 pl Umytý a nasekaný koriander
1.5 Ošúpaná a nasekaná cibuľa
4.5 pl Kokosový krém
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Nasekajte cibuľu.
Krok 3 /7
Do nádoby nalejte olej.
Krok 4 /7
Cibuľu, karí pastu a karí prášok smažte 2 minúty. Pridajte karfiol. Dôkladne premiešajte.
Krok 5 /7
Pridajte paradajky, vývar a kokosový krém. Pomiešajte.
Krok 6 /7
Doba varenia: 2 minúty
Krok 7 /7
Karfiol by mal zostať chrumkavý. Posypte kešu orieškami a koriandrom. Servírujte.