Kebaby z morského čerta s rozmarínom
- Celkový čas 31 min
- 25 min
Príprava - 6 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
8 os.
16 Hríby
300 g Údená slanina, na hrubé plátky
800 g Morský čert
16 Špízy
2 pl Olivový olej
Soľ, korenie
1 čl Mletá paprika
2 vet. Rozmarín
2 Citróny
Príprava
Krok 1 /2
Ošúpeme hríby a rozkrojíme napol. Nakrájame slaninu na veľké prúžky a morského čerta na 3 cm kúsky. Ingrediencie striedavo napicháme na špízy.
Krok 2 /2
Vložíme grilovaciu dosku do spotrebiča, panvicu na pečenie vyložíme štvorcom papiera na pečenie a navrch dáme špízy. Pokvapkáme olejom, dochutíme soľou a korením, potom pridáme papriku a niekoľko listov rozmarínu. Nastavíme režim RYBY na 6 minút. Podávame s mesiačikom citrónu.