Kelové chrumky
- Celkový čas 9 min
- 5 min
Príprava - 4 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (14)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavošedá Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Čierna Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Čierna EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
300 g Kel
1.5 pl Olivový olej
1 čl Mletý cesnak
1 čl Cibuľa v prášku
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /5
Nahrubo nasekáme listy kelu. Listy dôkladne opláchneme a osušíme.
Krok 2 /5
Kel vložíme do veľkej misy s olivovým olejom. Uistíme sa, že celý kel je pokrytý olivovým olejom.
Krok 3 /5
V miske zmiešame cesnak v prášku, soľ a cibuľu v prášku. Pridáme soľ a korenie, nasypeme to na kel a premiešame.
Krok 4 /5
Tretinu vložíme do zariadenia vybaveného tanierom. Začneme piecť.
Krok 5 /5
Po uvarení presunieme kelové lupienky na list papiera na pečenie, necháme vychladnúť a proces zopakujeme so zvyšnými listami.