Krémová pórová polievka s hríbmi
Tefal
Recept od Tefal

Krémová pórová polievka s hríbmi

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 9 min
  • Príprava
    5 min
  • Varenie
    4 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 300 g Umytý a nakrájaný pór (iba biele časti)

  • 1.5 Ošúpaná a nakrájaná cibuľa

  • 6 Vrecká instantnej/dehydratovanej hríbovej polievky

  • 3 pl Olej

  • 15 g Maslo

  • 1500 ml Voda

Príprava

Krok 1 /7

Pripravíme si suroviny.

  • 300g Umytý a nakrájaný pór (iba biele časti)
  • 1.5 Ošúpaná a nakrájaná cibuľa
  • 6 Vrecká instantnej/dehydratovanej hríbovej polievky
  • 3pl Olej
  • 15g Maslo
  • 1500ml Voda

Krok 2 /7

Nasekáme pór.

  • 300g Umytý a nakrájaný pór (iba biele časti)

Krok 3 /7

Do hrnca nalejeme olej.

  • 3pl Olej

Krok 4 /7

Pridáme maslo, cibuľu a pór (iba bielu časť). Opečieme do hneda.

  • 300g Umytý a nakrájaný pór (iba biele časti)
  • 1.5 Ošúpaná a nakrájaná cibuľa
  • 15g Maslo

Krok 5 /7

Pridáme vodu a následne instantú polievku. Zmiešame.

  • 1500ml Voda

Krok 6 /7

Varenie pod tlakom.

Krok 7 /7

Zmiešame a podávame.