Kura jerk
- Celkový čas 1 h 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 1 h
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
4 plátok kura
2 cm zázvor
1 strúč. cesnak
2 limetky
10 stonky pažítky
1 ks malá čili paprička
0.5 čl soľ
1 čl korenie
1 čl hnedý cukor
Príprava
Krok 1 /4
Všetky prísady okrem kuracích filet vložíme do misky a rozmixujeme ručným mixérom, aby vznikla pasta.
Krok 2 /4
Kuracie filety potrieme marinádou, prikryjeme fóliou a necháme ich hodinu odpočívať v chladničke.
Krok 3 /4
Vyberieme program Hydina a stlačíme OK. Zľahka naolejujeme dosky. Po dokončení predhriatia dáme kura na gril a sklopíme poklop.
Krok 4 /4
Grilujeme, pokým sa kontrolka nezmení na oranžovú alebo na obrazovke sa nezobrazí „medium“ (stredne prepečené).