Losos Parmentier
- Celkový čas 30 min
- 20 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
250 g Lososové filety bez kože a kostí
500 g Ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky
2 Ošúpané a na jemno nakrájané šalotky
1 pl Umytý a nasekaný kôpor
40 g Maslo
80 ml Voda
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /4
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /4
Na panvicu položíme šalotky, maslo, kôpor, zemiaky, vodu, soľ a korenie. Lososa položíme na naparovací košík a ten na panvicu. Dochutíme soľou a korením.
Krok 3 /4
Varenie pod tlakom.
Krok 4 /4
Na tanier umiestnime kúsky lososa. Primiešame obsah panvice. Pokryjeme ním lososa.