Losos Parmentier
- Celkový čas 30 min
- 20 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
2 os.
- 250 g Lososové filety bez kože a kostí 
- 500 g Ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky 
- 2 Ošúpané a na jemno nakrájané šalotky 
- 1 pl Umytý a nasekaný kôpor 
- 40 g Maslo 
- 80 ml Voda 
- Soľ, korenie 
Príprava
Krok 1 /4
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /4
Na panvicu položíme šalotky, maslo, kôpor, zemiaky, vodu, soľ a korenie. Lososa položíme na naparovací košík a ten na panvicu. Dochutíme soľou a korením.
Krok 3 /4
Varenie pod tlakom.
Krok 4 /4
Na tanier umiestnime kúsky lososa. Primiešame obsah panvice. Pokryjeme ním lososa.

